Join Our Email Alerts-Subscribe
Important Note:Login & Check Your Email Inbox and Activate Confirmation Link


Enter Your Email :

Software Companies Placement Papers With Answers- Alcatel Lucent-Free Download

(1) The deference between 58% of number and 39% of the same number is 247. What is 62% of that number?

(a) 1300 (b) 806 (c) 754 (d) 1170 (e) None of these

(2) Mr. Deepak invested an amount of Rs. 21250 for 6 year. At what rate of simple interest will he obtain the total amount of Rs. 26350 at the end of 6 years?

(a) 6% p.a. (b) 5% p.a. (c) 8% p.a. (d) 12 % p.a. (e) None of these

(3) The products of two consecutive odd numbers is 19043 which is the smaller number ?

(a) 137 (b) 131 (c) 133 (d) 129 (e) None of theses

(4) What is 131 times 333?

(a) 46323 (b) 43623 (c) 43290 (d) 44955 (e) None of theses

(5) The product of two successive number is 8556. What is the smaller ?

(a) 89 (b) 94 (c) 90 (d) 92 (e) None of theses

(6) Average weight of three boys P,T and R is 54 kgs while the average weight of three boys T,F, and G is 53 kgs. What is the average weight of P,.T, R, F and G?

(a) 53.8 kgs (b) 52.4 kgs (c) 53.2 kgs (d) Can not be determined (e) None of these

(7) Men can complete one-third of the work in 8 days. In how many days can 16 men complete that work?

(a) 18 (b) 12 (c) 24 (d) Can not be determined (e) None of these

(8) A 160 meter long train running at a speed of 90 km.hr crosses a platform in18 seconds. What is the length of the platform in meters?

(a) 210 (b)240

(c) 290 (d) 310 (e) None of these

(9) Nilesh goes to school from his village & returns at the speed of 4 km/hr. if he takes 6 hours in all, then what is the distance between the village and the school?

(a) 6km (b) 5 km

(c) 4 km (d) Can not be determined (e) None of these

(10) Which type of device is a computer monitor?

(a) Input (b) Output (c) Processing (d) Software (e) None of the above

(11) Two different files can have the same name if ________________.

(a) they are in different folders

(b) they are on different drives.

(c) they are on the same folder drive

(d) they are in same folder

(e) either (a) or (b)

(12) The largest storage device inside the computer is

(a) CDROM (b) Zip Disk (c) Super Disk (d) Hard Disk (e) None of the above

(13) The ……… indicates how much data a particular storage medium can hold.

(a) access (b) capacity (c) memory (d) storage (e) None of the above

(14) Documentation of computer programs is important so that ____________.

(a) users can learn how to use the program

(b) other programmers can know how to maintain the program.

(c) the programmer can see why the code is written that way while hinting for soures of error

(d) All of the above

(e) Now of the above

(15) Deleted data remains on a disk until ____________.

(a) the data is overwritten

(b) the recycle bin is emptied

(c) a file compression utility is used

(d) the disk is scanned

(e) None of the above

Answer : (1) B (2) E (3) A (4) B (5) D (6) D (7) A (8) C (9) E (10) B (11) E (12) D (13) B (14) D (15) A

Source: Contents are provided by Technicalsymposium Google Group Members.
Disclaimer: All the above contents are provided by technicalsymposium.com Google Group members.
Further, this content is not intended to be used for commercial purpose. Technicalsymposium.com is not liable/responsible for any copyright issues.

Get All Placement Papers & Tech Round and Aptitude Materials in Our Website




Aptitude

All Aptitude Test Topics with Answers-Complete Details & Free Download

Placement Papers

All Companies Placement Papers with Answers - Free Download of Materials

Technical Round Interview

All Companies Technical Round Interview Asked Questions with Answers

Government Jobs

All State and Central Government Jobs/Railway & Bank Jobs/Alll Competitive Exams-Complete Details.

Software Jobs

Entry Level Software & IT Jobs in Chennai/Bangalore & Leading Metro Cities-Complete Details.

Conference/Symposium

Engineering Colleges & University /Premier Institute (IIT/IIM/etc.,) Events Details.

Off-Campus/Walk-in

All Software Companies & Core Companies Off-Campus Interviews & Walk-in across India-Complete Details.

All Bank Jobs

All Government Bank & Private Bank Jobs-Complete Details.

Internships

All Companies Internships-Complete Details.

IBPS

Probationary Officers/Clerk and Management Trainees & All IBPS Exams/Syllabus-Complete Details.

GATE

All Branches Syllabus & Question Papers-Free Download.

IES-Exam

Indian Engineering Services Syllabus & Question.Papers-Complete Details.

Software Program

Top Programming Source Codes/Lab Manuals with Solutions-Complete Details

Anna University

B.E/B.Tech/M.E/M.Tech/MCA/MBA Latest Syllabus & Question Papers

Scholarships

All Central & State Govt Scholarships/ International Scholarships/Merit Scholarships Details.

Placement Papers

All Companies Placement Papers with Answers - Free Download of Materials

Aptitude

All Aptitude Test Topics with Answers-Complete Details & Free Download

Technical Round Interview

All Companies Technical Round Interview Asked Questions with Answers

Certifications

All Certifications Software & All Branches Certifications-Complete Details.

Group Discussion

Group Discussion Various Topics with Valid Points-Complete Details.

HR Round

All HR Round Questions and Answers/Tips & Do's and Don'ts of HR Round.

General Job

Job Interview Tips & Do's/Dont's/Dress Codes/Body Language-Complete Details.

Placement ebooks

All Companies Placement Materials with Answers-Complete Details.

Technical Round Tips

All Kind of Technical Round Interview Tips and Answers/ Do's and Don'ts

Resume

Resume Writing Tips/Do's & Don'ts-Complete Details.

Career Pages

All MNC Companies Career Pages & Current Openings-Complete Details.

Software Projects

All Software Projects with Source Codes-Free Download & Details.

GRE

GRE Exam Procedure and Complete Details.

TOEFL

TOEFL Exam Procedure and Complete Details.

IELTS

IELTS Exam Procedure and Complete Details

SAT

SAT Exam Procedure and Complete Details

GMAT

GMAT Exam Procedure and Complete Details

MS in USA

MS in USA Procedure and Complete Details

Civil Engineering

Civil Engineering Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester.-Free Download

Mechanical Engineering

Mechanical Engineering Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Automobile Engineering

Automobile Engineering Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Computer Science

Computer Science Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Information Technology

Information Technology Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

MBA

MBA Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Biotechnology

Biotechnology Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Biomedical

Biomedical Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Aeronautical Engineering

Aeronautical Engineering Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download

Chemical Engineering

Chemical Engineering Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Electronics & Communication

Electronics & Communication Engineering Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Electrical & Electronics

Electrical & Electronics Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

MCA

MCA Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

B.Sc

B.Sc All Branches (Maths/Physics/Computer Science/Electronics/etc.,)-Lecture Notes-Free Download

BCA

BCA Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

BBA

BBA Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

M.Sc

M.Sc All Branches (Maths/Physics/Computer Science/Electronics/etc.,)-Lecture Notes-Free Download

M.Com

M.Com Lecture Notes for All Universities & Lab Manuals for All Semester-Free Download.

Engineering Maths

All Semester Engineering Maths (M1/M2/M3/M4/etc.,) Lecture Notes-Free Download

Engineering EBooks

All Engineering Branches of ebooks Free Download-Complete Details.

Engineering Physics

All Semester Engineering Physics Lecture Notes-Free Download

GATE Preparation Books

All Branches of GATE Free Preparation eBooks-Free Download.

Engineering Chemistry

All Semester Engineering Chemistry Lecture Notes-Free Download

Software Companies Info

All Software Companies in India - Complete Details.

Admission

Foreign Universities All Course Admission Procedures-Complete Details.

Software Ebooks

All Programming Software free Eboooks-Free Download.

Web Hosting

All Web Hosting Procedure-Complete Details.